​Telefon: 61 33 47 14

Lejebolig og boligudlejning af rækkehuse og lejligheder

Andersen El og Claus Ørts driver KC-Udlejning, der står for udlejning af lejebolig i Holstebro. Vi har typisk omkring 60 til 100 lejemål både i og omkring byen,; og vores boligudlejning har alt fra lejligheder og rækkehuse til private lejere.

Boligudlejning med mange nyopførte lejeboliger

​En del af vores lejemål i Holstebro er nyopførte lejeboliger, og det kan være både rækkehuse og lejligheder. Nogle lejemål kan være opført eller købt med henblik på boligudlejning, men det kan også være folk, som flytter i en anden bolig, men ikke ønsker at sælge deres bolig.

Vores boligudlejning har endvidere tidsbegrænsede lejemål, hvor ejeren måske skal udstationeres i udlandet i en årrække, eller hvor ejeren skal fraflytte sin lejebolig af andre årsager, men ønsker at vende, eller at kunne vende tilbage senere i livet.​

Vi lægger vægt på kvalitet i vores udlejning af rækkehus og andre boliger, og derfor har vi primært kvalitetsboliger, men der er ofte noget for ethvert budget, og hvis der ikke er flere lejemål, som passer til dine ønsker og behov, så kan vi aftale, at vi holder øje for dig i vores boligudlejning.

Kontakt os for at høre om udlejning af rækkehus eller lejlighed

​Du er meget velkommen til at kontakte vores boligudlejning i Holstebro, hvis du er på udkig efter lejebolig, eller hvis du selv ønsker at udleje en lejlighed, et hus eller et rækkehus.

Du kan ringe til os på telefon 61 33 47 14, og du kan skrive til os på e-mail kris@andersenel.dk, for at aftale nærmere og for at høre, hvad vi kan hjælpe med.​

Firmanavn & CVR​

Andersen El A/S

CVR: ​35388435

Find os

Porsevej 5
7500 Holstebro

Kontakt os

Telefon: 61 33 47 14

E-mail: kris@andersenel.dk